Blog

Uitzetten percelen Chaletpark Vinkeloord

  |   Algemeen

Alvorens te bepalen waar de exacte grenzen van de nieuwe percelen op het terrein komen is de huidige situatie in kaart gebracht. De reeds aanwezige percelen en betonband-omkadering zijn met behulp van een reflectorloze total station ingemeten en dienden als uitgangspunt voor de verdeling van het terrein voor de overige percelen. Om het geheel op te hangen aan het Rijksdriehoeks stelsel (RD-coordinaten) hebben we een aantal referentiepunten middels GPS gemeten. Op basis van deze metingen zijn de exacte hoeken van de percelen in het veld uitgezet met GPS en gemarkeerd. Toekomstige eigenaren van de percelen kunnen nu zelf controleren of het door hun gekochte perceel wat betreft oppervlak overeenkomt met de koopakte.

Doordat de terreinmeting middels de GPS referentiepunten is uitgevoerd, is dit deel van het Dierenbos direct gekoppeld aan het reeds eerder door ons gemeten deel van het park.

Bijzonder meetwerk in vakantiepark Vinkeloord

Enige tijd geleden hadden wij op ditzelfde vakantiepark een zeer bijzondere meetklus. Lees meer hierover op de pagina meetwerk terreinen en gebouwomgeving.