Persoonlijk contact?   Afspraak maken

ADVIES & OPLOSSINGEN

Bij elk nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- of restauratietraject spelen vraagstukken rondom maatvoering een rol. Heb je een probleem en wil je niet alles zelf uitzoeken? Dan kun je bij PelserHartman terecht met een adviesvraag omtrent 3D meten, laserscanning en tekenen of modelleren. Bij PelserHartman weten we alles over het 2D en 3D in kaart brengen van gebouwen, objecten en installaties. We denken mee, analyseren, adviseren en waarschuwen je vooraf voor zaken die problemen kunnen veroorzaken. Wij vinden voor jou de juiste oplossing.

Trainingen

Wil je leren hoe je 3D scanning kunt inzetten voor jouw bedrijf? Of zou je graag willen werken met pointclouds, maar ontbreekt de basiskennis? Volg dan een training! Wij bieden op maat gemaakte trainingen voor bedrijven. Zowel trainingen voor beginners, als verdiepende trainingen. 

Pilotproject

Wil je graag aan de slag met 3D scannen maar weet je niet of dit de juiste oplossing is voor jouw probleem? Komt er een meetklus aan en wil je niet meer handmatig inmeten? Dan is een pilotproject wellicht een goede optie voor jouw bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.

3D meetoplossingen

Overschakelen naar iets nieuws kans soms lastig zijn. Waarom nog uittekenen terwijl 3D meetoplossingen het werk makkelijker, beter en goedkoper maken? We bekijken samen met jullie hoe we traditionele processen kunnen verbeteren en hoe nieuwe technologie daarbij kan ondersteunen.

Kennis en advies van PelserHartman

Wij geloven in kennis­deling. Daarom bieden wij informatie en nieuws voor starters, gevorderden én experts in het werk­veld van meten en tekenen. Onze kennisbank zit boordevol informatie. Gebruik ook onze handige downloads: een whitepaper met de basics van 3D scannen, de uitvraag 3D scannen of de pointcloud testsets. Volg ook ons YouTube kanaal. We publiceren met regelmaat verdiepende video’s.

Naast het delen van onze kennis via de kennisbank, geven we ook verdiepende trainingen. Bekijk ons aanbod of informeer naar een training op maat. 

Liever advies op maat? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 073-6135729.

MEER ADVIES & OPLOSSINGEN

oplossingen

centrale maatvoering bim

proactief 3D scannen

3D laserscanner kopen

3D verkoopdossier

3D meetoplossingen

databeheer

clash detection en simulation

FOCUS OP INNOVATIE

De kracht van PelserHartman schuilt in ons probleemoplossend vermogen en het feit dat we werken met specialisten. Wij hebben naast kennis van 3D meettechnieken veel ervaring met verschillende bouw- en productieprocessen. Dit levert een betere engineering en daarmee een beter eindproduct op. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het onderzoeken en implementeren van technische innovaties. 

 

3D scanning implementeren in jouw organisatie

Neem contact met ons voor een eerste gesprek bij ons op kantoor om de beste oplossing te bedenken voor jouw bedrijf. Wil je eerst meer kennis vergaren? Deze website staat boordevol informatie over veel voorkomende onderwerpen als: het werken met 3D scanners, werken met pointclouds en reverse engineering. Daarnaast geven we toelichting  op een aantal van onze specials en concepten zoals Centrale Maatvoering, validatie van pointclouds en de ontwikkelingen met betrekking tot de ‘Meetnorm’ RMS. Het volgen van trainingen is ook een mogelijkheid.

3D scanning ook implementeren in jouw organisatie - PelserHartman