Contact

PelserHartman vindt een gezond persoonlijk contact met de klant belangrijk.
Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij maken samen met u een plan op maat voor uw project.

Buiten kantoortijden toch direct een antwoord? Doorzoek onze website. Wij delen veel inhoudelijke kennis online.

Kantoor-PelserHartman-3D-measurement-solutions

U bent welkom op ons kantoor met uw vragen. Hier hebben wij de informatie, apparatuur en experts in de buurt om elke mogelijke vraag te beantwoorden.

Kennismaking en presentatie 3D laserscanning

Wij streven samenwerkingen en partnerships met onze klanten na. Dit begint bij een goed gesprek over uw business en een inhoudelijke presentatie met uitgebreide uitleg over 3D laserscanning en 3D modelling. Wij ontvangen u en uw collega's of relaties graag op ons kantoor te 's-Hertogenbosch. Daar hebben wij alle informatie, apparatuur en experts bij de hand om u op weg te helpen. Meestal kunnen we aan het einde van het gesprek een indicatie van de planning en kosten voor uw project geven.

Direct vragen? Bel of mail ons!

We maken zoveel mogelijk van onze kennis voor iedereen toegankelijk en plaatsen veel informatie op deze website. Mocht u niet de juiste informatie vinden dan horen wij dat graag. Veel algemene vragen kunnen via mail of telefoon beantwoord worden. We beantwoorden vragen over uw specifieke project graag in de vorm van een persoonlijk gesprek.

Bel +31 73-6135729.

Mail [email protected]

Adres- en contactgegevens

Pelserhartman 3D measuring solutions houdt kantoor in De Gruyterfabriek te 's-Hertogenbosch. In dit historische fabriekscomplex bevinden wij ons in bij entree F op de 2e verdieping.

PelserHartman 3D measuring solutions

De Gruyterfabriek (Ingang F, tweede verdieping)
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
tel. +31 73-6135729

[email protected]