Wil je een 3D laserscanner kopen? Dat kan bij PelserHartman! Wij verkopen verschillende Leica 3D laserscanners. Maar boven alles hebben we vooral als hoofddoel om jou te helpen aan de beste oplossing. Kopen, huren, uitbesteden, zelf modelleren of ook registreren? Met ons kun je alle kanten op en we gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jou.

Medewerker van PelserHartman die de functies van de Leica P40 3D laserscanner aan het uitleggen is, gericht op de verkoop van het product.
Uitleg werking Leica P40 3D laserscanner

Kopen van een 3D laserscanner

Bij PelserHartman helpen we jou graag bij het kopen van een Leica 3D laserscanner. We hebben ruime praktijkervaring en we zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we jou het beste advies geven dat aansluit bij jouw behoefte en wensen.

Eerst begrijpen, dan uitproberen, dan kopen

Wanneer je overweegt een 3D laserscanner aan te schaffen, is het wel belangrijk eerst goed na te denken over het beoogde gebruik en de frequentie daarvan. Zorg ervoor dat je voldoende werk hebt om de investering te rechtvaardigen. Naast de aanschafprijs komen er namelijk nog bijkomende kosten bij kijken zoals accessoires, software, jaarlijkse onderhoudskosten, kalibratiekosten van het meetapparaat, en het afsluiten van een verzekering. Daarnaast zijn er natuurlijk trainingen nodig om ervoor te zorgen dat je goed en veilig kunt werken met de scanner. Het is essentieel dat je weet hoe de 3D laserscanner werkt voordat je deze aanschaft. Hierin kunnen wij jou ondersteunen. Bijvoorbeeld door eerst een pilotproject uit te voeren.

Snelle innovatie van 3D laserscanning

Het is essentieel te begrijpen dat de techniek rondom scanners en software zich snel ontwikkelt. Hierdoor kan een scanner plotseling veel minder waard worden door de lancering van een nieuw model of software. Daarom bieden wij niet alleen de verkoop van 3D laserscanners aan, maar verhuren we deze ook en bieden we trainingen en pilotprojecten aan. Hierdoor vind je snel de juiste scanner of een andere oplossing. Deze service helpt je om meer te weten te komen over 3D scanning en alle bijbehorende aspecten.

Medewerkers van PelserHartman bespreken de werking van de Leica RTC360 3D laserscanner buiten een gebouw. De ene medewerker bedient de scanner terwijl hij iets uitlegt aan de ander.
Bediening Leica RTC360 3D laserscanner

Bekijk samen met ons de beste opties

Voordat je een definitieve beslissing maakt, is het vaak beter om uitgebreid te experimenteren. Samen kunnen we een pilotproject met kennissessie opzetten. In korte tijd krijg je dan grip op alles wat je moet weten om de juiste keuze te kunnen maken. Misschien besluit je wel om niet zelf te gaan scannen, maar om te modelleren met pointclouds. Of misschien scan je zelf, maar laat je de registratie aan ons over, of doen wij juist voor jou het modelleerwerk. Wij helpen jou in het maken van de beste keuze.

Ons advies voor 3D laserscanner kopen

Klop bij ons aan wanneer je breed op zoek bent naar een scanoplossing. Met ons kun je bijna alle kanten op en wij verkopen alleen scanners waar we zelf ook mee werken. Daar weten wij alles van en we kunnen jou vanuit de praktijk adviseren. Bij twijfel kan je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat, passend bij jouw specifieke situatie en behoeften.

PelserHartman-medewerker verzorgt een training over 3D laserscanning voor vijf personen, met voorbeelden op een scherm en een Leica RTC360 3D laserscanner op tafel. De training is essentieel voor klanten die een 3D laserscanner kopen.
Trainingssessie over 3D laserscanning

Meteen Leica 3D laserscanner kopen

Weet je al precies wat je nodig hebt? Natuurlijk kan je dan bij ons een Leica 3D laserscanner kopen. Neem direct contact op. We leveren echter alleen de scanners en software waar we zelf ook mee werken. Hierdoor kunnen we jou vanuit onze praktijkervaring de beste service bieden. 

Je bent bij ons aan het juiste adres om de volgende 3D laserscanners te kopen. Klik op de knop voor meer info per scanner:

De Leica RTC360 is een snelle en precieze alles-in-één laserscanner, ideaal voor complexe projecten die een efficiënte dataverzameling en hoge kwaliteit pointclouddata vereisen. Het gebruiksvriendelijke design en de geavanceerde software maken deze scanner perfect voor professionals die kwaliteit waarderen.

Leica RTC360 3D laserscanner met tablet waarop Cyclone Field 360 draait. Dit is een van de laserscanners die PelserHartman verkoopt.
Leica RTC360 3D laserscanner

De Leica P-serie laserscanners zijn gespecialiseerd in langere afstandsmetingen met hoogwaardige nauwkeurigheid, perfect voor het vastleggen van grote structuren en terreinen. Deze robuuste modellen zijn ontworpen om betrouwbare resultaten te leveren onder uitdagende omstandigheden.

P50 leica 3d scanner

De Leica BLK360 is een toegankelijke en compacte 3D laserscanner die krachtige scan mogelijkheden biedt voor beginners. Dit model combineert eenvoudige bediening met nauwkeurige resultaten, ideaal voor iedereen die begint met 3D laserscanning. De tweede generatie van dit model is nog compacter en sneller dan zijn voorganger.

leica blk360

PelserHartman partnership

Met ons partnerprogramma bieden we een toegankelijke manier om gebouwen, objecten en installaties in kaart te brengen. Dit programma maakt het mogelijk om flexibel te werken met 3D scanning zonder hoge investeringen. Door het aangaan van een strategisch partnership kun je randzaken uitbesteden en toch gebruikmaken van de nieuwste en beste technieken om je specialisme te ondersteunen. Het partnership biedt de mogelijkheid om zelf te scannen, ons in te schakelen, of een combinatie daarvan. Ook op het vlak van pointcloudregistratie en modelleren bieden we jou de juiste ondersteuning.

Medewerker die functies van de Leica RTC360 3D laserscanner aan het uitleggen is aan een collega. Gericht op de verkoop van de laserscanner.
Uitleg RTC360 3D laserscanner

Neem direct contact met ons op

Wil je een 3D laserscanner kopen, dan helpen wij om dit te doen op basis van de juiste informatie. Neem contact met ons op of vul ons afsprakenformulier in.