Persoonlijk contact?   Afspraak maken

PRODUCTEN EN DIENSTEN

Wil je verbouwen, renoveren of restaureren en heb je goede, digitale bouwkundige onderleggers voor het maken van plannen of een ontwerp nodig? Wil je jouw object, gebouw of installatie ingemeten hebben. Of heb je een ander probleem op het gebied van meten of tekenen? PelserHartman is specialist in 3D meten, modelleren, BIM en 3D laserscanning. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advies en slimme oplossingen op het gebied van maatvoering, meet- en tekentechnieken en meer. Ook geven we trainingen aan bedrijven die zelf aan de slag willen met 3D scanning en werken met pointclouds.

3D SCANNEN & MODELLEREN

PelserHartman is een specialist op het gebied van 3D inmeten en modelleren. We meten met de beste high-end 3D scanners en leveren producten zoals (gekleurde) pointclouds, orthofoto’s en BIM. Hier vind je meer informatie over 3D laserscanning, 3D modelleren, scan to BIM, en 3D digitalisatie vastgoed.

3D INMETEN

PelserHartman brengt gebouwen, installaties en objecten in kaart voor verschillende sectoren.

Zo hebben we onder meer ervaring met 3D inmeten voor de bouw en industrie, restauratie- en renovatiebranche, archeologie, architectuur, food industrie, de petrochemie, boten en jachtbouw, winkels & retail en meer!

ADVIES & OPLOSSINGEN

Bij PelserHartman weten we alles over het in kaart brengen van gebouwen, objecten en installaties. Wij adviseren daarom bedrijven over vraagstukken rondom inmeten, uitzetten, tekenen, monitoren en nog veel meer. We denken mee, analyseren, adviseren en waarschuwen je vooraf voor zaken die problemen kunnen veroorzaken. 

3D SCAN & POINTCLOUDS

PelserHartman maakt 3D scans en pointclouds. We voeren 3D inmetingen uit met verschillende soorten 3D laserscanners en kunnen dus verschillende kwaliteiten 3D scans leveren. Omdat we zelf ingenieurs zijn, weten we precies wat jij nodig hebt voor jouw project. 

BIM voor beheer en onderhoud

PelserHartman zet BIM (bouw informatie model) in voor het beheer en onderhoud van gebouwen. Wij verzamelen alle benodigde informatie voor het beheer en onderhoud in één model. We maken deze BIMmodellen zelf en leren bedrijven hoe ze de 3D modellen in te praktijk kunnen gebruiken.

ZELF 3D SCANNEN?

VOLG EEN TRAINING

Bij PelserHartman scannen we niet alleen zelf, maar kunnen we jou ook leren hoe je zelf aan de slag kunt met een 3D laserscanner en het maken van pointclouds. We bieden trainingen en kennissessies aan op verschillende niveau’s.

Ook een op maat gemaakt coachingstraject behoort tot de mogelijkheden. Klik hieronder voor een overzicht van de trainingen.

MEER PRODUCTEN & DIENSTEN

scan to BIM

3D modelleren met pointclouds

NEN2580 meting & certificering

monitoring of deformatiemeting

3D scan en pointclouds

3D scanning industrie

volume­bepaling en stockpilemeting

clash detections en simulaties

BIM voor beheer & onderhoud

3D pointcloud viewers

orthofoto pointclouds

centrale maatvoering BIM

3D digitalisering vastgoed

3D inmeten gebouwen

3D inmeten terrein & DTM meting

3D inmeten archeologie

Onze hulp nodig? Neem contact op 

Hoe krijg je de juiste pointcloud of het juiste 3D model? We willen ervoor zorgen dat onze geleverde eindproducten van grote waarde zijn. PelserHartman biedt zeer uiteenlopende producten en diensten aan. Wil je hier gebruik van maken of meer informatie over de mogelijkheden of een training volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 073-613 5729 of een mail te sturen naar [email protected].

Maak een afspraak via ons formulier of vraag hieronder een offerte aan.