Partner van PelserHartman

Wij werken bij PelserHartman graag met strategische partnerships. Dit heeft grote voordelen voor beide partijen. Als partner hebt u al onze kennis, de verschillende 3D-laserscanners en andere meetapparatuur ter beschikking. Daardoor kunt u uw klant beter van dienst zijn en krijgt u een sterkere positie ten opzichte van uw concurrenten. Voor ons levert de directe lijn meer en betere opdrachten op en is de bezetting van onze apparatuur beter. Dit verlaagt de kosten en stelt ons in staat telkens te investeren in innovatie.

De tijd dat u iets moet bezitten om er mee te kunnen werken ligt achter ons. Voor innovaties als 3D-scannen en modelleren met pointclouds is dat goed nieuws, want de investeringen in deze technieken zijn hoog. Door het sluiten van een strategisch partnership kunt u randzaken uitbesteden en toch de nieuwste en beste techniek gebruiken om uw specialisme te ondersteunen

Waarom partner worden?

 • Omdat u vooral bezig wil zijn met uw werk en niet met randzaken.
 • Omdat u geen onnodig (bedrijfseconomisch) risico wilt nemen.
 • Omdat u automatisch wil profiteren van innovaties.
 • Omdat u misschien dan toch dat project kunt aannemen waarover u twijfelde.

Mail ons direct en informeer naar de mogelijkheden om partner te worden.

Domplein-713

Partnership of concurrentie?

U bent niet de eerste die zich dit afvraagt. Wees gerust, onze partners worden nooit concurrenten. Hiervoor hebben wij een goede regeling opgesteld. In de praktijk blijken wij een toevoeging te zijn voor onze partners – en zij voor ons. Wij hebben de voorkeur voor projecten waarbij onze partners zelf de bulk van het werk uitvoeren en wij ons alleen op ons specialisme richten. Samenwerken met PelserHartman kan u dus werk opleveren.

In het partnership kan iedereen zich met zijn specialisme bezighouden en is er een backup wanneer de planning volloopt. Onze partners hoeven zo geen nee meer te zeggen, of het risico te lopen een opdracht te missen vanwege uitstel. Wij ondersteunen op de achtergrond met kennis en apparatuur.

Uiteraard blijven wij projecten doen in verschillende branches om up-to-date te blijven en te kunnen blijven adviseren. Een groot deel van onze kennis wordt immers in de praktijk ontwikkeld. De meeste van deze projecten voeren wij voor en met partners uit, waarbij het telkens verschilt wie de contactpersoon is met de eindklant.

3D-scanner-huren-Pelser-Hartman

Voordelen partnership

Als partner krijgt u toegang tot onze kennis, kunde en apparatuur. Daarbij profiteert u van de innovatie van PelserHartman.
Voordelen hiervan zijn:

 • Uw organisatie is – en blijft – sneller up-to-date met de laatste werkmethodieken, apparatuur en software en is daardoor direct concurrerend.
 • U hoeft zelf veel minder te investeren in innovatie, tijd en opleiding van personeel op relevante vakgebieden. Dit zijn vaak ‘vergeten’ kosten bovenop de aanschaf van apparatuur en software.
 • PelserHartman kent de markt en haar prijzen. Wij adviseren bij het maken van aanbiedingen, met maximaal 2 uur per project gratis advies.
 • Wij zorgen dat u een project kunt aannemen dat niet uw specialisme is, of kunnen u helpen wanneer een aspect ervan niet binnen uw vaardigheden valt.
Archeologie-3d-scanning

3D scanning ingezet voor het documenten van archeologische opgravingen.

Flexibiliteit, apparatuur en zekerheid

PelserHartman is uw backup. Heeft u een tekort aan mensen, apparatuur of software? Ons team van scanoperators, 2D tekenaars en 3D modelleurs kan altijd bijspringen. Ook kunnen wij u helpen met het leveren van specifieke 3D software oplossingen voor uw werkproces.

 • Grotere flexibiliteit voor partners door middel van voorrang op apparatuur in onze planning.
 • PelserHartman heeft meerdere soorten scanners, andere meetapparatuur, software en vakmensen ter beschikking voor het beste eindproduct.
 • Doorberekening laserscannen met of zonder operator per dagdeel, in plaats van de gebruikelijke hele dag huur. Partners profiteren ook van speciale gunstige tarieven in avonden en weekenden.
 • ‘Secure’ bewaren van de Pointcloud voor latere bewijsvoering of andere projecten.

Kennisdeling

Als partner krijgt u toegang tot onze kennis en innovatie. U profiteert hierdoor van onze ervaring en krijgt inzicht in de markt. Hiermee kunt u snel goede plannen en aanbiedingen maken. Samenwerking met PelserHartman is zeer interessant ook als u reeds ervaring heeft met laserscanning, zelf in bezit bent van een laserscanner of al ervaring heeft met modelleren op basis van pointclouds.

Hoe moet ik zo’n samenwerking zien?

Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe wij werken en wat we daarin belangrijk vinden. Innovatie en praktische toepassing van 3D meten drijven ons. Daarnaast houden we van prettig werken met mooie bedrijven en leuke mensen. We geven de voorkeur aan langdurige relaties boven eenmalige opdrachten. We investeren daar graag in met onze partners.

3d-scanning-expertise

Het verschil tussen klanten en partners

Voor klanten doen we heel hard ons best binnen gemaakte afspraken. Met partners kijken we naar het resultaat over een langere periode. We werken samen, wat betekent dat we ook helpen wanneer er een keer niet voldoende budget is, of wanneer een probleem urgent opgelost moet worden. Samenwerken kan op vele manieren. We hebben een aantal standaardconcepten, maar maken ook samenwerkingen op maat. Hierin is alles mogelijk: u kunt zelf scannen, of alleen modelleren. Apparatuur kopen, huren, lenen. Uiteraard kunnen wij u het nodige werk uit handen nemen.

Wij kunnen u helpen wij het binnenhalen van opdrachten door te adviseren in aanpak en kosten, of door te helpen met het maken van materiaal voor presentaties. We ondersteunen u desgewenst ook op het gebied van internetmarketing en kunnen u onder de aandacht brengen in ons netwerk.

Wat zijn de valkuilen?

Wanneer wij potentiële partners spreken op ons kantoor krijgen we meestal dezelfde kritische vragen over samenwerking. Drie veel voorkomende angsten die we horen:

 • “Huren apparatuur is toch duurder dan kopen?”
 • “Is zelf ‘in huis’ hebben niet beter dan afhankelijk zijn van een ander?”
 • “Loopt PelserHartman weg met mijn klanten?”

Deze vragen zijn niet nieuw. We hebben deze van onze huidige partners te horen gekregen en deze naar tevredenheid beantwoord. Graag gaan we in gesprek over uw specifieke ideeën.

Neem contact op voor een afspraak met Jeroen Pelser. Stuur een email of bel 073-6135729.

Kantoor-2015

Waarom wij doen wat we doen?

Innovatie en praktische toepassing van 3D meten is onze passie. Onze vakgebieden zijn vooral de bouw, archeologie en de industrie. Wij helpen u graag aan de meest (kosten)efficiënte methoden om objecten in kaart te brengen. Wij worden blij van nieuwe dingen ontdekken die ons werk telkens een stukje beter en leuker maken.

Innovatie en ervaring kan ons werk interessant en efficiënter maken, maar het moet in de praktijk natuurlijk wel betaalbaar zijn. Voor een commerciële organisatie is het van belang om te werken met de techniek die op dit moment het meest optimale resultaat geeft tegen de laagste kosten. Nieuwe ontwikkelingen blijven elkaar opvolgen en je kunt je eindeloos verdiepen in iedere techniek. Ons doel is de juiste zaken eruit de pikken en onze partners te behoeden voor de missers en onrijpe technologie. Op dit moment adviseren wij voor 3D meetwerkzaamheden high-end 3D-laserscanners, wel vaak in combinatie met andere meettechnieken.

Een van onze partners is CERN. De LHC-deeltjesversneller werd voor de film Symmetry ingescand met onze scanners.

Wat doet PelserHartman?

Specialist in 3D meet- en tekenwerk

PelserHartman is gespecialiseerd in 3D meet- en tekenwerk van bestaande gebouwen, objecten en installaties. We brengen jaarlijks meer dan 1.000.000 M2 gebouwen in kaart met een team van bouwkundigen en partners.

Wij adviseren mensen op het gebied van meettechnieken en tekenmethoden en begeleiden bedrijven die willen starten met 3D laserscanning en tekenen met pointclouds. Wij meten en tekenen zelf. Daarnaast ondersteunen we bedrijven die delen van het meet- en tekenproces zelf willen uitvoeren met innovatieve technieken en slimme werkmethodes.

3D-scanning-industrie