PelserHartman geeft instructies en trainingen en adviseert in de aanschaf van laserscanners. Daarnaast kun je bij ons tegenwoordig een laserscanner huren. Deze service is recent geïntroduceerd op het Hexagon event in Burgers Zoo. Het werd al snel flink druk op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. De aanvragen stroomden binnen. Inmiddels hebben we ook al een aantal cursussen “on the job” gegeven. Hierdoor kun je de kosten van de cursus wegschrijven op het project. We maken samen immers gewoon productie en ondertussen leer je de werking van de laserscanner.

Wat kost een laserscanintroductie?

Uit de ervaring van de laatste weken blijkt dat de volgende situatie voor veel bedrijven interessant is.

Je hebt een project waarbij de bestaande situatie ingemeten moet worden. Dat kunnen gebouwen, installaties of terreinen zijn. Wij meten samen met jou het hele project met een laserscanner. Aan het einde van de dag of halve dag ben je in staat om voortaan zelf te scannen. De volgende keer huur je de scanner wanneer je dat wilt. Je hoeft niet direct over te gaan tot het kopen van specifieke software. Wij halen de data uit de scanner en leveren je een pointcloud waarmee je kunt gaan tekenen.

Je krijgt dus;

  • instructie op locatie
  • een volledige 3D inmeting van het gebouw, object of terrein
  • een geregistreerde pointcloud waarmee u kunt gaan tekenen (zowel 2D als 3D)
De kosten voor deze service liggen tussen de € 800,- en € 1.200,- (excl. BTW) en zijn natuurlijk afhankelijk van uw specifieke wensen en uw project.

Hoeveel kunt je scannen in een dag?

Je kunt heel veel scannen in één dag. Hieronder ziet je een voorbeeld van een project dat wij in een dag in kaart brachten met laserscanners.

3D laser scanner huren zonder instructeur?

Kijk voor de beschikbaarheid van de laserscanner op de pagina 3D laserscanner huren (onderaan de pagina).

Wist u dat?

 

× Direct Whatsapp contact! Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday