3D laserscanner kopen

Wilt u een 3D laserscanner kopen? PelserHartman adviseert in de aanschaf van meetsystemen en geeft instructies en trainingen. Daarnaast adviseren we over de meest geschikte meet- en tekenmethoden voor uw bureau of uw project. U bent dus aan het goede adres voor een volledige brede support in laserscanning met onbeperkte mogelijkheden.

Bij het kopen van een nieuw stuk techniek heeft u informatie nodig. Vertrouwt u voor deze informatie op het verhaal van de verkoper? De brochures spreken vooral over de voordelen en minder over de nadelen. Waar haalt u de juiste informatie vandaan?

3D laserscanner kopen

Een scanner kopen begint met bedenken waar u de scanner voor nodig heeft en hoe vaak u de scanner daarvoor gebruikt. U kunt pas een laserscanner kopen wanneer u de zekerheid van genoeg werk heeft. Wilt u werken met de nieuwste en beste apparatuur en software? Dan is het raadzaam om de scanner in een zeer korte tijd terug te verdienen en af te schrijven. Wij kunnen u adviseren inzake de aanschaf van een scanner en rekenen voor u het break-even-point uit.

PelserHartman is niet gebonden aan één specifiek merk scanner. We werken altijd met de beste apparatuur en zoeken altijd naar de beste oplossingen. Op dit moment werken we veel met de scanners van Leica en Z+F. Natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn bij de aanschaf van andere scanners, zoals een Faro of Riegl. Elke scanner heeft zijn sterke en zwakke punten. Het is volgens ons belangrijk die scherp op het netvlies te hebben voordat u koopt. Wanneer dat niet gebeurt wordt vaak alleen beslist op prijs, wat achteraf een dure fout blijkt.

Direct naar:

Video 3D laserscanner kopen

Een 3D scanner kopen is meer dan alleen de 3D scanner prijs betalen. Accessoires en software om pointclouds te registreren kunnen de prijs van de 3D scanner verdubbelen. Sommige onhandige eigenschappen worden in de verkoopbrochure niet vermeld. Is de scanner wel het meest geschikt voor het werk dat je er mee wil doen? En wat zijn werkelijke 3D scanner prijzen waar je rekening mee moet houden? In onderstaande film geeft PelserHartman informatie die helpt bij beslissingen rondom het kopen van een 3D scanner.

Bekijk bovenstaande film zeker als je een van de volgende 3D laserscanners wil kopen:

Leica 3D laserscanner kopen

Leica rtc360 laserscanner kopen

De Leica RTC360 is de nieuwste Leica scanner die er te koop is.

Zoller+Fröhlich laserscanner kopen

Z+F 5016 3D laserscanner kopen HDR camera LED verlichting

De nieuwe Z+F Imager 5016 is uitgerust met een snelle HDR camera. De scanner heeft ingebouwde LED-verlichting om snel accuraat gekleurde pointclouds te maken.

Faro 3D laserscanner kopen

  • Faro Focus 3D
  • Focus X-serie X120, X130
  • Focus S-serie S150, S350

Wanneer koopt u geen laserscanner?

"Het probleem is niet de aanschaf, maar de snelle ontwikkeling van hard- en software!"

Er zijn reden genoeg om een 3D-scanner in huis te nemen. Er zijn echter ook veel redenen om dit niet te doen. We zijn hier graag open en eerlijk over. U moet de volgende zaken in acht nemen alvorens een scanner te kopen.

  • Verschillende projecten en verschillende omstandigheden vragen om inzet van verschillende scanners. Het is daarom belangrijk dat u veel van hetzelfde soort projecten heeft. Weet u welke scanner past bij uw vakgebied?
  • Een scanner is een specialistisch en kostbaar instrument. Naast de aanschaf krijgt u te maken met bijkomende kosten voor calibratie en onderhoud, accessoires, onderhoudscontracten en verzekering. Kijk dus nooit alleen naar de aanschafprijs!
  • De techniek rondom scanners en software ontwikkelt zich razendsnel. Een scanner kan plotseling veel minder waard worden door de lancering van een nieuw type scanner.

PelserHartman partnerprogramma

Met ons partnerprogramma bieden we een toegankelijke manier om gebouwen, objecten en installaties in kaart te brengen. Het grote voordeel van het partnerprogramma is dat u laagdrempelig start met 3D-scanning en zonder hoge investeringen. U leert waar de meerwaarde van werken met pointclouds voor u zit en kunt een onderbouwde keuze maken voor uw organisatie.

3D Laserscanner huren

3D Pointcloudservice pointcloud maken

3D Laserscanner training

Neem direct contact met ons op

Wij helpen u een 3D-laserscanner te kopen op basis van de juiste informatie.
Bel met PelserHartman 's-Hertogenbosch op +31 73 6135729