Verkooptekeningen en 3D visualisaties

Het maken van een goede visualisatie kan van grote waarde zijn tijdens of na een ontwerpproces. Hiermee kan de ontwerper duidelijk maken hoe de plannen er in de toemomst uit komen te zien of zijn doelgroep enthousiastmeren. 

Snel maken visualisaties

PelserHartman is bedreven in het snel opzetten van visualisaties. Met 3D laserscanning beschikken wij over de techniek voor het maken van snelle visualisaties en pointcloud videos. Ook hebben we partners die op basis van de laserscan fotorealistische artist impressions kunnen maken. Kortom, voor het neerzetten van een realistisch en positief beeld van uw ontwerp bent u bij Bouwstudio PelserHartman aan het goede adres. Hieronder zijn een aantal voorbeelden weergegeven.

Visualisatie terrein en omgeving

Visualisatie interieur

Maquette visualisatie

 

3D visualisatie gebouwen

Eenvoudige 3D visualisatie gebouwen

2D visualisatie

Zoals u ziet bent u bij PelserHartman aan het juiste op om snel een overzichtelijk beeld van uw ontwerpplannen te verkrijgen. In sommige gevallen is het wenselijk een visualisatie van een bestaande situatie te maken, bijvoorbeeld om de verkoop van een woning een ''boost'' te geven of het inzichtelijk maken van verbouwplannen.  Naast de hierboven weergegeven functionele visualisaties maken wij ook 2D visualisaties. Klik voor een paginagrote weergave op onderstaande afbeelding of kijk voor meer informatie op: 2D-visualisaties.

 

 

Verkooptekeningen

          

terug naar hoofdmenu voorbeelden