23, 24 en 25 mei 2023 staat PelserHartman op de vakbeurs Monument in de Brabanthallen in Den Bosch. “Digitalisering Voor Verduurzamen Erfgoed” is ons thema dit jaar. Wil je weten wat onze 3D scan-, modelleer- en monitoringstechnieken voor jouw project kunnen betekenen? Ben je benieuwd welke nieuwe innovaties wij dit jaar gaan introduceren in de monumentenwereld? Wil je alles weten over onze speciale Erfgoed Actie 2023, of in gesprek gaan over jouw monument of verduurzamingsproject? Kom spontaan langs op onze stand C003 of maak vooraf een gerichte afspraak met één van onze adviseurs.

Inzet hightech meet- en tekentechnieken bij verduurzaming

Ons erfgoed krijgt het de komende jaren zwaar te verduren. De kosten voor het onderhoud van monumentale panden zijn te hoog. Daarnaast dragen monumenteigenaren ook nog eens de zware lasten die ontstaan als gevolg van wateroverlast, verdroging en de energiecrisis.

Monumenten moeten verduurzaamd worden en dat is een hele grote uitdaging voor eigenaren, bouwhistorici, architecten, aannemers en technische installateurs. Zij hebben betrouwbare informatie nodig om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Wij zetten al onze kennis en technieken in om een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van ons erfgoed. Lees het artikel Hightech 3D measuring bij verduurzamen binnen ieders bereik.

Erfgoedactie 2023

PelserHartman heeft een groot hart voor cultureel erfgoed. Wij zien het als onze missie om onze bijzondere erfgoed te behouden voor volgende generaties. Wij willen helpen waar dat kan met inzet van onze meet-, teken- en monitoringstechnieken. Daarom hebben wij besloten dat 2023 binnen PelserHartman ‘het jaar is van de Kastelen, Landgoederen, Kerken en Kloosters’.

Eerder dit jaar hadden wij een speciale Erfgoed Actie. Deze is vanwege de beursdeelname verlengt en uitgebreid. In de maand mei geldt onze actie voor alle soorten monumentale gebouwen. Wil je meer weten over de Erfgoed Actie en de spelregels? Of meteen een offerte met hoge korting ontvangen? Ga dan naar de pagina Erfgoed Actie 2023.

Een 2D blokkentekening op basis van 3D laserscandata

Over de Beurs Monument 2023

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoet u vele honderden professionals en monument-eigenaren op zoek naar innovatieve producten of diensten, kennis en informatie.

Meteen gratis aanmelden

Tot 22 mei gratis aanmelden (klik op de tekst).

MONUMENT 2023 vindt op dezelfde locatie en tegelijkertijd plaats als HOUTBOUW (voor hout- en hybride bouwoplossingen) en Renovatie & Transformatie (voor snellere, efficiëntere en milieuvriendelijkere renovaties). Bezoekers die zich tijdig voorregistreren, hebben gratis toegang tot MONUMENT, HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie.

Openingstijden bezoekers

Dinsdag 23 mei: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 24 mei: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 25 mei: 10.00 – 17.00 uur

Locatie van de beurs:

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch

Afspraak met een adviseur op de beurs inplannen

Wil je weten wat onze 3D scan-, modelleer- en monitoringstechnieken voor jouw project kunnen betekenen? Ben je benieuwd welke nieuwe innovaties wij dit jaar gaan introduceren in de monumentenwereld? Wil je alles weten over onze speciale Erfgoed Actie 2023, of in gesprek gaan over jouw monument of verduurzamingsproject? Maak vooraf een gerichte afspraak met een van onze adviseurs.