3D Laserscanner huren

Een 3D laserscanner huren is met de LaserScanService makkelijker dan ooit. U wilt snel iets gescand hebben? Bel direct +31 73 6135729. Heeft u onze 3D-laserscanner buiten normale tijden nodig, zoals in het weekend, 's avonds of 's nachts, omdat de productie door moet gaan? De LaserScanService draait om flexibiliteit en past zich aan uw behoefte aan.

PelserHartman adviseert op het gebied van 3D meettechnieken en tekenmethoden en begeleidt bedrijven die willen starten met 3D laserscanning en tekenen met pointclouds. Wij bieden ondersteuning afhankelijk van uw behoefte, van instructie over het gebruik tot het huren en aanschaffen van een laserscanner.

Deze pagina geeft informatie over het huren van een 3D-laserscanner.

Waarom een 3D-laserscanner huren?

Een 3D-laserscanner huren is slimmer dan kopen. Waarom? Omdat 3D-laserscanners duur zijn, snel ontwikkelen – dus verouderen – en omdat het complexe techniek is met een steile leercurve. Iedereen kan een laserscanner kopen, maar goed en betaalbaar 3D-scannen is een ander verhaal.

Als u twijfelt tussen een 3D-scanner huren of kopen, is het belangrijk af te vragen wat uw doel is. Wilt u altijd een scanner tot uw beschikking hebben, dus 24/7, dan is kopen meestal de beste optie. Het meeste scanwerk heeft echter niet deze urgentie. De scanner staat vaak op de plank en kost veel in de afschrijving. Een 3D scanner huren is dan in bijna alle gevallen de betaalbaarste oplossing. De LasersScanService van PelserHartman biedt u de flexibiliteit die u nodig hebt, compleet met de juiste ondersteuning.

Met de LaserScanService heeft u betaalbaarheid en zekerheid gecombineerd.

Flexibel huren 3D laserscanner

Veel projecten ontstaan ad hoc. Daarnaast is er vaak behoefte aan inzet van scanners buiten kantoortijden en op exotische plaatsen. Wij begrijpen dat. We maken de huuraanbiedingen daarom altijd op maat. Als uitgangspunt berekenen wij de verhuurkosten op basis hele werkdagen (7:00 tot 18:00). Heeft u behoefte aan het huren van onze 3D-laserscanner buiten normale werktijden? Onze LaserScanService draait om flexibiliteit in elke vorm. Neem direct contact op met uw vragen rondom het huren van 3D-scanners en de kosten voor laserscanning in uw project.

Laserscanner-huren-prijs

Laserscanner-huren-weekendscanner

Laserscanner-huren-nachtscanner

3D-laserscanner Leica en Z+F huren

Z+F-IMAGER-5010C

Op dit moment bieden wij een aantal scanners van de merken Leica en Z+F aan. De aangeboden apparatuur behoort tot de hoogste klasse landmeetkundige phase- en pulse scanners. Wij hebben gekozen voor deze merken vanwege de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit scandata die deze scanners leveren.

  • Leica P40
  • Leica BLK360
  • Z+F 5010C
  • Z+F 5010X
  • Z+F 5016

U vindt meer informatie over de scanners op de pagina's Leica laser scanner en Z+F laser scanner.

Beschikbaarheid 3D Laserscanner

De meeste van onze 3D-scanners zijn direct of op korte termijn te huren. Om de laserscanner te huren kunt u bellen naar +31 73-6135729 of stuur een email naar [email protected] met als onderwerp "3D laserscanner huren".

Eyesafe 3D laserscanners huren

Al onze 3D-laserscanners zijn Class I, wat betekent dat deze in omgevingen met publiek veilig gebruikt kunnen worden. Niet alle high-end 3D-scanners hebben deze certificering en het is belangrijk dit mee te nemen in uw keuze voor de juiste 3D-scanner voor uw project.

Specialistische 3D scanners huren

Worden er andere afwijkende eisen gesteld aan de laserscanner voor uw specifieke project? Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen waar niemand anders aan denkt. Neem direct contact met ons en wij helpen u vooruit. Bel +31 73 6135729.

imager_5006_explosion-proof_3D-laser-scanner

De explosion proof laserscanner van Z+F.

De explosionproof laserscanner huren

Als PelserHartman kunnen wij u van dienst zijn wanneer u een Explosion-proof-scanner nodig heeft, zoals de Z+F Imager 5006EX. Vooral in de petrochemie en offshore horen wij deze vraag voorbij komen.

Extreme maataccuratie 3D scanners

Wij kunnen ook van dienst zijn wanneer u projecten heeft waarbij afwijkende eisen gesteld worden aan nauwkeurigheid. Niet elke scanner is geschikt voor elke taak. Zo hebben wij oplossingen wanneer zeer hoge maataccuratie of detail wordt gevraagd, bijvoorbeeld voor extreem lange afstanden meten of scannen op de micron nauwkeurig.

Voordelen 3D laserscanner huren van LaserScanService

U huurt bij ons een laserscanner inclusief brede support. U profiteert hiermee van de voordelen van deze innovatieve techniek, zonder risicovolle investeringen in tijd en geld.

U krijgt ondersteuning afhankelijk van uw behoefte. De voordelen op een rij:

  • Snel 3D meten en tekenen
  • Maatwerk ondersteuning
  • Zonder investering of leercurve
  • Zonder zorgen

Meer informatie over onze LaserScanService?

Wilt u meer weten over het huren of kopen van laserscanners? Wilt u leren scannen, of samen met ons uw project inscannen? Ga naar de pagina LaserScanService of bel naar ons kantoor op +31 73 6135729.