Bij PelserHartman willen we de beste oplossingen voor onze klanten. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar technische innovaties en testen nieuwe technieken uit in de praktijk. We leggen anderen graag uit hoe we onze meet- en 3D modelleertechnieken inzetten op een kostenbesparende en efficiënte manier. Tijdens het Business Ontmoet Business (BOB)-debat ging directeur Joost Hartman daarom in gesprek met andere ondernemers. Belangrijkste vraag van het debat? Waarom loopt de bouw achter op het gebied van technische innovaties en wat kunnen we eraan doen? 

Deelnemers Bob debat innovatie

Deelnemers aan het BOB-debat over innovatie in de bouw. Foto: Peter van Vugt

Tijdens het gesprek kwam onder meer ter sprake welke rol BIM (building information model) moet krijgen in de bouwsector en hoe er toegewerkt kan worden naar een papierloze bouwplaats. Een uitgebreider verslag van het debat en de deelnemers is hier te vinden. Liever het artikel online in PDF lezen of downloaden? Kijk dan op deze pagina.

Het BOB-debat wordt elke twee maanden georganiseerd door Regio Business.

Innovatie bij PelserHartman

Bij PelserHartman vinden we manieren om technisch innovatieve oplossingen uit te proberen, zonder dat de klant de dupe wordt van problemen die optreden. Zo voerden wij bij het in kaart brengen van het Binnenhof eerst een proefproject uit, zodat we zeker wisten dat onze methode ook de juiste was. Zo kwamen we later in het project niet voor vervelende verassingen te staan.

Wij willen onze klanten de best mogelijke oplossing bieden en we zetten graag onze ervaring in om sneller, beter, goedkoper te kunnen werken. Hierbij hebben wij niet als doel om zelf als bedrijf zo veel mogelijk uren te maken. In veel gevallen is het namelijk niet nodig om alles te modelleren. Vaak kunnen wij de opdrachtgever met andere methodes ook van de juiste informatie voorzien. In deze blog leggen we uit hoe wij slimme automatisering inzetten voor het in kaart brengen van dakconstructies.

Meer weten?

Wil je meer weten over de innovatieve oplossingen bij PelserHartman? Neem direct contact met ons op! Bel +31 73 613 5729 of kijk op onze contactpagina.

 

× Direct Whatsapp contact! Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday