PelserHartman is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het maken van BIM-modellen voor bestaande gebouwen en andere objecten met behulp van Archicad en Revit. Met een sterke focus op BIM (Building Information Modelling) streven we ernaar onze projecten naar een hoger niveau te tillen. En efficiënter te maken. We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste BIM-Regisseur om ons team te versterken.

Functieomschrijving:

Als BIM-regisseur ben jij de persoon die onze BIM-processen vormgeeft en coördineert voor bestaande gebouwen. Je hebt een centrale rol binnen ons team, waarbij je samenwerkt met externe en interne modelleurs en projectpartners. Je begrijpt de volledige BIM werkwijze en fungeert als schakel tussen de projectleiders en het BIM-team…

Solliciteren:

Herken jij jezelf in deze uitdagende rol als BIM-regisseur voor bestaande gebouwen? Heb je de passie en vaardigheden om onze BIM-processen naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected].

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en het mogelijk verwelkomen van een nieuwe collega in ons team van BIM-professionals bij PelserHartman. Samen bouwen we aan succesvolle BIM-projecten voor bestaande gebouwen!