Inventarisatie gebouwen

Een eigenaar of beheerder van een gebouw staat vaak voor diverse technische vraagstukken waarbij bouwkundige en installatietechnische aspecten een grote rol spelen. Daarbij heeft u steeds vaker te maken met verplichtingen vanuit de wet- en regelgeving.

Het is de taak en verantwoordelijkheid van de gebouweigenaar om ervoor te zorgen dat zijn gebouwen ten allen tijden voldoen aan het geldende Bouwbesluit. Het komt vaak voor dat u uw pand moet laten voldoen aan de eisen uit het Gebruiksbesluit en u uw pand moet verbouwen om een brandveilige situatie te realiseren.

PelserHartman helpt u met dit soort vraagstukken. Wij ondersteunen u bij het dagelijks beheer van uw gebouwen en terreinen. Vaak is de inventarisatie van het bestaande gebouw de eerste stap. We nemen de situatie op of meten het gebouw in. De volgende stappen vinden plaats op het niveau van bouwadvies.

Bouwadvies na inventarisatie

PelserHartman Bouwadvies is de tak van sport van Bouwstudio PelserHartman BV die adviseert in zaken zoals gebruiksvergunningen, toetsing bouwbesluit, brandadvies en energieadvies voor bestaande gebouwen.

Wilt u meer weten over bouwadvies voor bestaande gebouwen? Kijk dan eens op de website van PelserHartman Bouwadvies.