Dé kennisbank van Nederland op het gebied van meten, tekenen en modelleren is vernieuwd. Met meet-tekenwerk.nl blijf je nu nog beter op de hoogte van al het nieuws op het gebied van 3D scannen en modelleren. Download zelf voorbeeldproducten, leer meer over trainingsmogelijkheden en bekijk onze laatste blogs en projecten.

Wij geloven in kennisdeling

Wij bij PelserHartman geloven in kennisdeling. Daarom bieden wij informatie voor starters, gevorderden én experts in het werkveld van meten, tekenen en modelleren. Samen met onze partner Social Marketing Doctors hebben wij de afgelopen maanden meer dan 400 pagina’s en blogs in een nieuw jasje gestoken op meet-tekenwerk.nl en pelserhartman.nl. Deze berg aan informatie hebben we gestructureerd, uitgebreid én beter vindbaar gemaakt.

Wat vind je in onze kennisbank?

PelserHartman volgt de ontwikkelingen met betrekking tot 3D meten en modelleren op de voet. We delen het laatste nieuws in onze blogsectie op de kennisbank. Heb je een vraag over een actueel onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Ook kun je in onze nieuwe kennisbank op zoek gaan naar meer informatie over meet- en modelleer onderwerpen of zelf aan de slag gaan met downloads.

Natuurlijk blijft onze bekende whitepaper ‘3D scannen basics’ te downloaden en hebben we een veel-gestelde vragen sectie ontwikkeld waarin je snel informatie kunt vinden over scanning en modelleren. En kun je onze projecten bekijken. Wil je meer kennis opdoen in de vorm van een training? Bekijk dan onze uitgebreide trainingspagina. Zit jouw ideale training er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij passen de training graag aan jouw specifieke wensen aan.

Test zelf met onze productvoorbeelden

Zoek je een voorbeeld van een 3D scan om zelf te testen of je software kan werken met 3D scan bestanden? De downloadsectie op de kennisbank geeft toegang tot vele soorten pointcloudbestanden, 3D viewers en orthofoto’s, zodat je in een handomdraai weet of je klaar bent om aan de slag te gaan met 3D meetdata.

Gekleurd puntenwolk voorbeeld, gemaakt met een high-end laserscanner

Download voorbeelden in de meest gebruikte bestandsformaten en voor de meest gebruikte 3D teken- en modelleerprogramma’s: ook voor macOS. Gezien het vertrouwelijke karakter van veel projecten in de industrie, petrochemie en jachtbouw komen onze voorbeelden voornamelijk uit de bouwsector. Kun je geen passend voorbeeld of testbestand vinden? Neem dan even contact met ons op.

Veel leesplezier

Onze grote dank gaat uit naar Social Marketing Doctors, die op kundige wijze het oerwoud van pagina’s en blogposts waar onze site de afgelopen jaren tot was uitgegroeid hebben omgespit. Zij gaven de site structuur, zorgden voor goede vindbaarheid en ontwikkelden een design waar wij met genoegen naar blijven kijken. En dat alles zonder één dag offline te hoeven gaan!

Wij hopen jou met deze vernieuwde kennisbank op een heldere manier van relevante informatie te voorzien. Mis je iets of heb je een idee hoe we onze site nog kunnen verbeteren? Suggesties zijn altijd welkom!

Blijf op de hoogte

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over meten, tekenen en modelleren? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

× Direct Whatsapp contact! Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday