Ons succes schuilt in de mensen die bij ons werken! Om hen een gezicht te geven, stellen we nieuwe medewerkers van PelserHartman aan je voor. Dit keer de 43-jarige Roël. Deze Rotterdammer werkt als scanoperator, kan heerlijk Surinaams koken en heeft het behoorlijk naar zijn zin tussen de Brabanders. 

scanoperator Roel

Scanoperator Roël aan het werk

Hoe kom je bij PelserHartman terecht?

“Ik was op zoek naar een nieuwe baan en kwam via een uitzendbureau bij dit bedrijf terecht. Ik had wel eens van 3D laserscannen gehoord, maar wist er eigenlijk niets vanaf. Hiervoor werkte ik een als scheepsplanner in de haven en ik heb ook een aantal jaar als ZZP’er in de horeca gewerkt. PelserHartman bood aan om mij intern op te leiden tot scanoperator.”

Je bent nu dus scanoperator. Wat houdt dat in?

“Op dit moment werk ik aan een groot project voor een woningbouwvereniging in Rotterdam. Daarvoor scan ik de binnen- en buitenkant van woningen in met een kleine 3D scanner. In kom dus echt bij de mensen thuis. Ik scan alle ruimtes van de slaapkamer tot aan de meterkast. Vier dagen per week ben in aan het scannen en op woensdagen werk ik op het kantoor in ‘s-Hertogenbosch.” 

Wat vind je het leukste aan het werk?

“Ik kom echt bij de mensen in huis om te scannen, dus ik ontmoet allerlei verschillende mensen met wie ik dan interessante gesprekken heb. Dat vind ik erg leuk. Je merkt soms wel dat ze het niet zo prettig vinden dat een vreemde door de slaapkamer loopt. Dan probeer ik altijd duidelijk uit te leggen wat ik kom doen en dat ik van PelserHartman ben.”  

Jij bent een geboren en getogen Rotterdammer en werkt nu voor een Brabants bedrijf, merk je een verschil?

“Ik merk zeker een verschil! De mentaliteit is wel anders. Rotterdammers zijn bijvoorbeeld een stuk directer. Mijn eerste indruk van PelserHartman is wel heel goed. Ik ben goed ontvangen, wordt prima begeleid en ik kan het goed met mijn collega’s vinden.” 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

“Ik breng graag tijd door met mijn 10-jarige dochter Indira. In mijn vrije tijd ga daarnaast graag zwemmen of vissen. In de zomer ga ik graag zeevissen in de buurt van Rotterdam. Ik vis niet op een bepaald soort vis, maar als ik iets lekkers vang, neem ik de vis mee naar huis om er een lekker gerecht van te maken.”  

Je kookt graag? 

“Ik kook heel graag. Ik ben zelf van Surinaamse afkomst en dat zie je ook terug in het koken. Een echt specialiteit heb ik niet, maar ik maak graag Surinaamse lekkernijen.”

Leuk je aan boord te hebben! We wensen je veel succes en plezier met het werk als scanoperator. 

 

× Direct Whatsapp contact! Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday