Ons succes schuilt in de mensen die bij ons werken! Om hen een gezicht te geven, stellen we nieuwe medewerkers van PelserHartman aan je voor. Deze keer de uit Zuid-Afrika afkomstige Lodi Crause. Hij is 24, woont pas 3 maanden in Nederland, komt elke dag met de trein vanuit Amsterdam en gaat bij ons aan de slag als Revit modelleur en trainer. 

Revit modelleur Lodi

Hoe ben je bij PelserHartman terecht gekomen? 

Mijn partner kreeg een nieuwe baan bij Netflix en ik ben meegekomen naar Nederland. Ik kwam PelserHartman tegen tijdens mijn zoektocht naar een baan en ik vond het direct een heel interessant bedrijf. Hoewel er geen openstaande vacatures waren, heb ik toch contact gezocht met Joost Hartman. Ik kon langskomen voor een gesprek en zo is het balletje gaan rollen. 

Waarom wilde je graag bij PelserHartman aan de slag?

In Zuid-Afrika heb ik architectural drafting gestudeerd, daarom was ik ook al bekend met 3D scannen en modelleren. PelserHartman is een heel innovatief bedrijf op dit gebied. Ik voelde me daarnaast hier direct thuis. Het is een leuk kantoor en de mensen zijn heel open en vriendelijk.  

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik maak 3D modellen van bestaande situaties in Revit of AutoCad. Ik ben ook al mee op pad gegaan om het scannen in de praktijk te kunnen zien. Bij PelserHartman worden dingen op een totaal andere manier gedaan dat ik gewend ben. Ik leer er heel veel bij en dat vind ik super leuk! Voor nu werk ik vooral als Revit modelleur, maar het is de bedoeling dat ik op den duur ook trainingen ga geven. 

Je was nog nooit in Nederland geweest, hoe is het om hier te zijn?

Ik vind het heel leuk om in Nederland te zijn. De mensen zijn heel direct, antwoorden gewoon ja of nee op een vraag! Natuurlijk mis ik Kaapstad wel, met name het eten. De Nederlandse keuken heeft me nog niet kunnen overtuigen. 

Je woont in Amsterdam. Dat is best een stukje naar Den Bosch

Ja, ik woon op het Museumplein in Amsterdam, wat heel tof is omdat daar zoveel gebeurt. Het is inderdaad een stukje met de trein naar het hoofdkantoor van PelserHartman. Maar het OV is hier heel goed geregeld in vergelijking met Zuid-Afrika. Dus het is goed te doen.

Wat vind je leuk om te doen als je niet aan het werk bent? 

Ik kan in ieder geval niet stilzitten en ben niet de persoon om thuis voor de TV te gaan zitten. Ik ga graag naar buiten om te wandelen, hardlopen, squashen, noem maar op.

Heel veel succes bij PelserHartman!

× Direct Whatsapp contact! Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday