Het is feest!

Op gebied van nieuws en kennisdeling was het even iets stiller in kamp PelserHartman. Echter niet zonder reden! Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een nieuwe naam, drie vernieuwde ‘winkels’ én als klap op de vuurpijl een kantoor in België.

 

Bouwstudio Pelserhartman wordt PelserHartman Group B.V.

In de afgelopen 19 jaar zijn wij uitgegroeid tot een volwassen bedrijf waar innovatie, kennisdeling en samenwerken hoog in het vaandel staat. ‘Bouwstudio’ dekt daarbij de lading allang niet meer. Vanaf nu is PH Group de nieuwe naam van de overkoepelende organisatie. De naam verschijnt echter alleen op de officiële documenten. Wij stellen met trots de leden van onze groep aan je voor:

PelserHartman 3D measuring solutions | onderdeel van PH Group

Concentreert zich op het in kaart brengen van bestaande situaties en objecten met de meest geavanceerde kennis en apparatuur. Wij geloven in kennisdeling, praktische innovatie en duurzaam samenwerken om zo de complexe puzzels van onze klanten op te kunnen lossen. Onze kennis is nu nog te vinden op meet-tekenwerk.nl maar bezoek binnenkort de nieuwe website met nog meer informatie over alles wat te maken heeft met meten en het maken van 3D modellen.

PH Bouwadvies | onderdeel van PH Group

Concentreert zich op bouwadvies, bouwbesluit, bouwkundig tekenwerk en het zo efficiënt mogelijk oplossen van complexe bouwkundige puzzels ten behoeve van architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Door ons te specialiseren in bouw wet- en regelgeving kunnen wij up-to-date kennis overdragen én ontwerpen correct vertalen naar 2D / 3D technisch tekenwerk en BIM.

Ook deze afdeling krijgt binnenkort een totaal vernieuwde website met bijzondere aandacht voor het door ons ontwikkelde concept EPC+, energieadvies op maat.

LaserscanService | onderdeel van PH Group

DE GOEDKOOPSTE WEG VOOR DE PROFESSIONAL NAAR HOOGWAARDIGE LASERSCANS.

De LaserscanService wil hoge kwaliteit metingen toegankelijk maken voor een ieder met basiskennis van laserscanning en pointclouds. We bieden vaste producten, waarbij de klant bepaalt wat hij nodig heeft en wanneer hij dit nodig heeft. Bezoek het vernieuwde LaserscanService en bestel direct je pointcloud of doe een aanvraag voor het huren van een 3D scanner.

PelserHartman België

PelserHartman 3D measuring solutions heeft vanaf 1 maart een kantoor in België. Dit kantoor is onderdeel van PelserHartman Group B.V. Het dagelijkse bestuur hiervan is in handen van Peter Heymans, die kort geleden nog één van de directeuren was van een voornaam Belgische landmeetbureau. Ons nieuwe kantoor is gespecialiseerd in monitoring, deformatieanalyses en 3D scanning en richt zich op de Belgische en Nederlandse markt. Natuurlijk heeft ons kantoor in België ook een aparte website; www.pelserhartman.be

We wensen Peter veel succes bij de opstart van dit kantoor!

 

× Direct Whatsapp contact! Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday