Meetgegevens en scandata

PelserHartman brengt gebouwen in kaart. We meten en tekenen. Daarnaast bedenken we oplossingen voor allerlei situaties en specifieke wensen van de klant. Veel mensen willen graag een deel van het werk in eigen huis blijven doen. Ze willen enkel en alleen ondersteuning op de vlakken waar dat echt nodig is. Wij begrijpen dat en maken daarvoor oplossingen op maat. Wij leveren desgewenst alleen de meetdata aan. Op deze pagina vind u enkele voorbeelden hiervan.

Meetgegevens als digitale coördinaten

Nieuwe gevelbekleding voor bestaand gebouw. Prefabricage gevel moet foutloos zijn en passen.

Wij meten de belangrijkste punten en leveren een bestand aan dat gebruikt kan worden in de meeste tekenpakketten. Het bestand bestaat uit dwg-meetpunten (Autocad bestanden). Deze bestanden kunnen rechtstreeks gebruikt worden. We geven de meetpunten herkenbare nummers of namen en maken de locatie van de punten vindbaar door enkele punten aan te geven op een foto.

Nauwkeurig meten op grote afstand.

We meten de gevels snel en nauwkeurig en op ruime afstand van het gebouw. Hierdoor staan we niemand in de weg en wordt niemand door ons gestoord.

3D coordinaten direct in tekening.

De meetdata kan rechtstreeks ingeladen worden in een CAD-programma. Het resultaat is te zien in de afbeeldingen hieronder.

De punten worden aangegeven op foto of schets.

We maken u wegwijs in de wirwar van meetpunten. We geven op foto of in een schets aan wat de locatie is van de belangrijkste meetpunten.

Meetgegevens in de vorm van pointcloud

Wij kunnen u helpen om te zorgen dat u ook gebruik kunt maken van onze 3D meetdata 'De Pointcloud'.
Kijk op de pagina Pointclouds uit laserscanner voor meer informatie hierover.