Hologram en Holografie

De holografie die we hier bedoelen is een techniek om een driedimensionale afbeelding van een gebouw te maken, met gebruik van een plat vlak in de vorm van een foto of ingegraveerde structuur. Als de afbeelding vanuit verschillende hoeken bekeken wordt lijkt het platte beeld te veranderen zodat het lijkt alsof er een ruimtelijk, driedimensionaal beeld ontstaat. Het 3D beeld bestaat natuurlijk niet echt maar wordt gegenereerd door plaatsen waar het belicht wordt en door plaatsen waar geen licht aanwezig is.

PelserHartman en Hologrammen

Waarom vertellen wij op deze site over hologrammen? Het lijkt immers niets te maken te hebben met meet- en tekenwerk. Het antwoord is heel eenvoudig. Wij leveren met onze meetdata de basis voor het maken van een hologram. De productie van hologrammen gebeurt op basis van onze puntenwolken en andere meetgegevens. Weer een argument om PelserHartman uw plan in kaart te laten brengen dus!

Waarom Hologrammen?

Het betreft een eenvoudig te gebruiken 3D van de exacte werkelijkheid of de precieze weergave van het ontwerp. Hologrammen kunnen relatief snel gemaakt worden en zijn makkelijk te vervoeren. In bijna alle gevallen zijn de kosten veel lager dan de kosten en tijd die nodig zijn om een complexe maquette te maken.

Hologrammen:

  • versnelt besluitvorming
  • communiceert complexe informatie snel
  • vermindert kostbare fouten
  • portfolio op het hoogste niveau
  • geeft concurrentievoordeel

Voorbeelden van 3D Hologrammen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0WfFZ-u9MXI[/youtube]

Contact PelserHartman over Hologrammen

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor uw project of presentatie kunnen betekenen. Informatie over prijzen wordt alleen op projectbasis gegeven. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dg1WsP_sdRg[/youtube]

terug naar hoofdmenu tekenwerk