Blog

Renovatie en verbouwing zorgcomplex Lindenlust Boxtel

  |   Algemeen

Het zorgcomplex Lindenlust aan de Bosscheweg in Boxtel wordt al geruime tijd benut als zorglocatie voor zorggroep Elde, maar is inmiddels zeer verouderd. De locatie moet vanaf 2011 gaan dienen als verpleeghuis voor de zogeheten 'eerste generatie' zorgvragende Turken en Marokkanen met een psychogeriatrische stoornis (dementie).

In 2011 zal het oorspronkelijke deel van het complex gerenoveerd worden, andere bestaande vleugels zullen worden gesloopt om door nieuwbouw vervangen te worden. Frans Koeman van Molenaar Bol en Van Dillen architecten maakte het ontwerp van dit ingrijpende project. PelserHartman maakte eenvoudige onderleggers van de bestaande toestand. Hieronder ziet u een voorbeeld van de plattegrond die als onderlegger werd gebruikt voor het maken van de eerste plannen.