Training 3D laserscannen

Trainingen 3D laserscannen en Werken met Pointclouds zijn onderdeel van de LaserScanService van PelserHartman. Wij bieden ondersteuning afhankelijk van uw behoefte, van instructie over het gebruik tot het huren van de scanner inclusief operator. We adviseren u ook in de aanschaf van andere meetsystemen dan laserscanners.

Wij trainen u in het gebruik van 3D laserscanners en het werken met pointclouds als u uw eigen 3D scanner en bijbehorende software al hebt. We hebben echter ook een aanbod voor iedereen die nog twijfelt over deze enorme investering: het PelserHartman Partnership. Partners krijgen al onze kennis, kunde en verschillende 3D laserscanners en andere meetapparatuur ter beschikking.

Lees meer over Partner worden van PelserHartman.

Trainingen 3D laserscannen en Pointcloud modelleren

Een van onze medewerkers tijdens een training 3D laserscannen 'ont the job'.

PelserHartman biedt ondersteuning afhankelijk van uw wensen. Wij geven korte instructies over het gebruik van een specifieke scanner tot volledige opleidingen 3D laserscanning en het registreren, importeren en modelleren met pointclouds. Trainingen kunnen gevolgd worden bij u op kantoor, op uw project of op het kantoor van PelserHartman. Wij adviseren altijd de praktische training 'on the job', omdat u dan de kennis direct kunt toepassen in uw eigen projecten. U leert over de specifieke toepassing voor uw specialisme en bent tegelijkertijd bezig met omzet maken.

Wij geven trainingen voor gebruik van de scanners;
Leica P40, Z+F5010Z+F5010C, en Z+F 5006h.

Praktijktraining Laserscannen 'on the job'

U scant samen met PelserHartman uw project op locatie en leert het laserscannen 'on the job'. U krijgt een training 'Praktisch Laserscannen' en maakt meteen omzet op uw project. Een scantraining van een dag kost €995,00 per persoon. Iedere persoon extra op dezelfde dag kost €495,00.

De reistijd en kilometerkosten zijn afhankelijk van de projectlocatie en worden apart in rekening gebracht.

(Alle genoemde bedragen excl. btw)

Uitgebreide opleiding laserscanning

U kunt bij ons een uitgebreide opleiding laserscanning krijgen. Het programma wordt altijd samen met u op maat gemaakt en kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • maken van een goed scanplan of meetplan
  • het calculeren van een scanproject
  • uitvoeren 3D laserscanning (eventueel inclusief total station)
  • pointcloud registratie (het maken van de pointcloud)
  • tekenen met een pointcloud

Kosten uitgebreide laserscantrainingen

PelserHartman kan u vooruit helpen met verschillende soorten trainingen variërend van een korte instructie tot een volledige training scanning+pointcloudverwerking. We maken graag een aanbieding op maat voor uw specifieke situatie en wensen. Wilt u alvast testen met pointclouds? Download dan voorbeelden van onze downloadpagina.

Wilt u meer weten? Bel +31 73 613 5729.